Oulun yliopiston tukisäätiö

University of Oulu Scholarship Foundation was founded 1960. Its purpose is to support and promote research within the sphere of the University of Oulu and its student union. The Foundation allocates scholarships, research and travel grants to persons studying and working in the University, and supports the arts and other cultural activities.

Note! University of Oulu Scholarship Foundation search criteria has changed. See call for grants.

Technical support:

kai.lindberg@oulu.fi

Additional information:

Foundation trustee Pirjo Kytösalmi tel: 029 484130 / pirjo.kytosalmi@oulu.fi or
Foundation secretary Sirpa Noponen tel: 029 487432 / sirpa.noponen@oulu.fi
Tauno Tönningin säätiö

Tauno Tönning Research Foundation was founded 1972. According to its ordinance, the Foundation supports research in technology, economics and environmental sciences, especially for the benefit of economic growth in northern Finland. Grants are also allocated for research carried out abroad. Most of the grants are meant for doctoral dissertation work.

Note! See call for grants (finnish only)

Technical support:

kai.lindberg@oulu.fi

Additional information:

Foundation trustee, professor Harri Haapasalo tel: 040-5182275 / harri.haapasalo@oulu.fi
Oulun läänin talousseuran maataloussäätiö

Oulun läänin talousseuran maataloussäätiö on perustettu vuonna 1966. Säätiön tarkoituksena on yleishyödyllisessä mielessä tukea maatalouden, kotitalouden ja puutarhaviljelyn ja niihin liittyvien muiden tuotanto – ja toiminta – alojen neuvonta – ja tutkimustyötä sekä muun yleisen maataloudellisen ja kotitaloudellisen edistämistoiminnan neuvontatyötä Oulun läänin talousseuran alueella. Apurahojen jaossa painotetaan erityisesti väitöskirjatutkimusten tekijöitä. Apurahoja myönnetään myös ulkomailla suoritettavaan, säätiön tuen piirissä olevaan jatko-opiskeluun tai tutkimustyöhön.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö
 • 1) antaa taloudellista tukea ja myöntää avustuksia maatalouden ja siihen liittyvien muiden alojen tutkimus-, neuvonta- ja muuta yleistä maataloudellista edistämistoimintaa varten ensi sijassa Oulun läänin talousseuralle ja sen jäsenmaamiesseuroille, maamiesseuraliitolle ja maatalousnaisosastolle, mutta myös muille niiden kanssa yhteistyössä maataloudellista ja kotitaloudellista neuvonta – ja tutkimustyötä suorittaville yhteisöille ja niiden jäsenille sekä säätiöille,
 • 2) järjestää opinto -, neuvonta -, esitelmä – y.m. alan valistus-tilaisuuksia,
 • 3) hankkii ja levittää toiminta – alaansa koskevaa kirjallisuutta.


 • Huom! Katso apurahakuulutus.

  Hakulomakkeisiin liittyvä tekninen tuki:

  kai.lindberg@oulu.fi

  Lisätietoja:

  säätiön asiamies, KHT Risto Hyvönen puh: +358 50 544 2920 / risto.hyvonen@fi.ey.com